Hıristiyanlık bugün ne anlama geliyor? Nasyonal sosyalizm bir dindir. Bir gün...

söz kimin

Bu sayfada Alman politikacı Joseph Goebbels tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Joseph Goebbels şöyle demiştir: Hıristiyanlık bugün ne anlama geliyor? Nasyonal sosyalizm bir dindir. Bir gün... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Joseph Goebbels

Hıristiyanlık bugün ne anlama geliyor? Nasyonal sosyalizm bir dindir. Bir gün, yakında, nasyonal sosyalizm tüm Almanların dini olacaktır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Dünya üzerinde başarılı olabilmek için, başarılı gibi görünmemizi sağlayan her şeyi yaparız.

Somut gerçeklik dahilinde düşünülecek olursa, tıpkı devasa bir atom gibi, evrenin yapıtaşının kendi kendini bölememesi gerekir. Kendi bütünlüğü içinde evren, tek gerçek bölünmezi oluşturur.

Hep derler ki, hayat insanın elinde olan bir şeydir, insan kendi kaderini çizebilir. Sakın inanmayın. Hayat bizim asla bilemeyeceğimiz rastlantılarla çizilmiş bir kaderin elindedir. Çünkü hangimiz günün birinde karşımıza çıkan beklenmedik bir rastlantının

Bütün toplumu 5 bin 6 bin kişi yönetir. Önemli olan bütün bu yöneticilerin hırsızlık yapmamasıdır. O zaman sorun biter; iç borç denen bir bela kalmaz.

Canım dediklerim canımı aldı, gönül sarayımı yıkıp gittiler, bu mutsuz yaşantım onlardan kaldı, beni ölenlerden beter ettiler.

Severek yaşamak hayattaki en büyük meydan okumadır.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste