'Güzel insan' aramak ile 'insandaki güzelliği' aramak arasında derin bir fark...

söz kimin

Bu sayfada Keman virtüözü Farid Farjad tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Farid Farjad şöyle demiştir: 'Güzel insan' aramak ile 'insandaki güzelliği' aramak arasında derin bir fark... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Farid Farjad

'Güzel insan' aramak ile 'insandaki güzelliği' aramak arasında derin bir fark vardır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Ne garip. Sevdiğimiz insanın her yalanında bir doğru, Sevmediğimiz insanın her doğrusunda bir yalan ararız.

Bir sandıkçık içine konularak suya bırakılma motifi, doğum olayının simgesel yoldan açık seçik bir anlatımıdır ve bu anlatımda sandıkçık ana rahminin, su ise rahimdeki amniyon suyunun yerini tutar.

Bütün bu zenginlere bakın. Bütün başarılı, başarısız insanlara bakın. Hayatının hiç bir döneminde hep kalabalık olmamışlardır. Yalnızlıklarında hayatta kalmasını bilmişler. Hepsininde sıkıntısı vardı. Başarılı olan her insanın hayatında sıkıntılar görüceksiniz. Hiç biri durup dururken oraya gelmedi. Bütün zorlukları aştıkları için oraya geldiler. Zorlukları aşmadan oraya gelen ve tepede duran bir insan ben görmedim. Bir tane olursa bana örnek gösterin.

Ne mutlu ki aynı tuürden insanlar birbirlerini anlıyorlar, öyle değil mi?

Pek anlayacağını sanmıyorum zaten. Dur bakalım daha açık anlatabilir miyim. Bir olaylar dizisi açıklandığında birçok insan sana sonucun ne olacağını söyleyebilir. O olayları zihinlerinde bir araya getirir ve düşünüp taşınıp sana ne olacağını söylerler. Fakat kendisine sonucu söylediğinde, zihinlerinin derinliklerini kullanarak, sana sonuca giden basamakları açıklayabilecek az insan vardır. İşte arka plana bakabilmek derken, böyle bir güçten söz ediyordum.

Temiz ruhlar, ortak bir pisliğin içinde kaybolacak.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste