İnsanlar bildiklerini okumak yerine, bilmediklerini okumayı deneselerdi, kim ...

söz kimin

Bu sayfada Yazar, Uluslararası Pazarlama uzmanı Eddi Anter tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Eddi Anter şöyle demiştir: İnsanlar bildiklerini okumak yerine, bilmediklerini okumayı deneselerdi, kim ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Eddi Anter

İnsanlar bildiklerini okumak yerine, bilmediklerini okumayı deneselerdi, kim bilir nerede, ne zaman, ne farklı olurdu.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Yüreğin kendi aklı vardır, aklın hiç bilmediği.

Okul, insanların yaşamın bütünselliğini öğrendiği yerdir. Akademik mükemmellik kesinlikle zorunludur, fakat bir okul olmak bundan daha fazlasını içerir. Hem öğretmenin hem de öğrencinin keşfedeceği bir yer vardır, yalnızca dış dünyada değil, bilgi dünyası

Hiçbir şey bilmeyen, hiçbir şeyi sevemez. Hiçbir şey yapamayan, hiçbir şeyden anlamaz. Hiçbir şeyden anlamayan insan değersizdir. Oysa anlayan biri, Hem sever, hem fark eder, hem de görür. Bir şeyde ne kadar bilgi varsa, O kadar büyük sevgi vardır. Bütün meyvelerin çileklerle aynı zamanda Olgunlaştığını zanneden biri, Üzümleri hiç tanımıyor demektir.

Aynı yolu beraber yürüdüğümüzü sandığımız insanlar, aslında bize sadece gidecekleri yere kadar eşlik ediyor.

Mutlu evliliğin sırrı , henüz bir sırdır.

Hıristiyanlık bugün ne anlama geliyor? Nasyonal sosyalizm bir dindir. Bir gün, yakında, nasyonal sosyalizm tüm Almanların dini olacaktır.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste