xEğer güneş olamazsan, mütevazı bir gezegen ol. Eğer öyle güneşi gibi sonsuzl...

söz kimin

Bu sayfada Okültist, Teosofi Derneği'nin kurucusu Helena Petrovna Blavatsky tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Helena Petrovna Blavatsky şöyle demiştir: xEğer güneş olamazsan, mütevazı bir gezegen ol. Eğer öyle güneşi gibi sonsuzl... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Helena Petrovna Blavatsky

xEğer güneş olamazsan, mütevazı bir gezegen ol. Eğer öyle güneşi gibi sonsuzluğun karla kaplı tepesinde parlayamıyorsan, sen de daha mütevazı bir yol seç.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Eğer hayatın anlamı olsaydı, onda anlam aranmazdı.

Ey fakir! Sen halk yolunda oyun çocuğu sayılırsın. Büyüklerin eteğini bırakma. Mayası bozuk kişilerle düşüp kalkarsan, izzet ve vakalarını kaybedersin. O halde büyüklerin eteğine yapış. Talebeler çocuktan daha acizdir. Hocalar ise muhkem duvar gibidir. Yeni yürüyen çocuk duvara tutunarak yürür. Sen de yeni yürüyen çocuk gibi alimlerin muhkem duvarına tutunarak yürü.

Gerçek, bizden daha ötede olana duyulan hakiki bir tutkudur.

Ben uçmak isteyip de uçamayan bir kuş gibiydim.

Çalışmaya oturduğun zaman tıpkı ateş hattında düşmanı gözleyen bir asker gibi uyanık ol ve dikkat kesil; bütün ruhi, bedeni kuvvetinle kendini işine ver.

İçeceklerden en çok sıcak çikolatayı seviyorum.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste