Dünya hayatı, maddenin gergin ayakları arasında başlar, ölümün dingin elleri ...

söz kimin

Bu sayfada ABD'li ressam, şair ve filozof Halil Cibran tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Halil Cibran şöyle demiştir: Dünya hayatı, maddenin gergin ayakları arasında başlar, ölümün dingin elleri ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Halil Cibran

Dünya hayatı, maddenin gergin ayakları arasında başlar, ölümün dingin elleri arasında son bulur.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

İnsanlar haksızken daha çok bağırır.

duralım efendiler biraz koşmayalım öyle delice yormayalım kalbimizi katmerlendirip gerdanımızı oturalım efendiler biraz isteyen dikilsin gönlünce çökelim biz yere şöyle bir açalım ağzımızı ilkin gerelim omuzlarımızı sonra esneyelim efendiler biraz aldırmayalım öyle üçe beşe yayalım göbeğimizi iyice dönelim sırtımızı işe akla acıyan çıkmaz sonra halimize vakitken çocuklar büyükler henüz pinekleyelim pinekleyelim horlayalım efendiler biraz

Sende takdir olunmamış rızık eline geçmez. Sana ayrılmış olan da asla başkasına gitmez.

Hiç, var olanın içindedir.

SEVGİ ve KIRGINLIK bir paranın iki yüzü gibidir, birini çok sevdiğinizde, herkesten çok ona kırılırsınız. Çünkü sevgi güç verdiği gibi, sizi savunmasız da bırakır, sevdiğiniz kişiye karşı.

Ağaçları seviyorum çünkü yaşamak zorunda oldukları hayata, diğer varlıklardan daha iyi teslim olmuş gibi bir halleri var.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste