Herkesin, sarılırken asla bırakmak istemediği bir kişi, bütün sokaklarını dol...

söz kimin

Bu sayfada Türk sinema ve tiyatro oyuncusu Nejat İşler tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Nejat İşler şöyle demiştir: Herkesin, sarılırken asla bırakmak istemediği bir kişi, bütün sokaklarını dol... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Nejat İşler

Herkesin, sarılırken asla bırakmak istemediği bir kişi, bütün sokaklarını dolaşmak istediği bir şehir, ve yaşamak istediği bir film vardır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Rüyada gördüğüm rüya gibiydin... Gerçekliği bu kadar ulaşılmaz olan...

Birçok insanın normal görünmek için gerçek olmayan bir dizi pozlar verdiği, bir tür gri hiçliği kabul ettiği bu dünyada, suçlu ve asker en azından bir şeye karsı ya da bir şeye taraf olma meziyetini gösteriyor. Kimin daha fazla fesatla uğraştığını söylemek zor. Suçlu, asker, veya biz.

Demirel?in hiçbir fikri yoktur. Pergelle çizilmiş gibi yuvarlak bir adamdır.

Başkalarının hayatlarını konuşmayı adet haline getirenlerin kendi sorunlarına çözüm üretememesi gayet normal. O beyin artık senin değil.

PHP nadiren darboğaz.

Karar verme anında doğru olan şey, yapabileceğin en iyi seydir. Yapabileceğin ikinci en iyi şey ise kötü olan şeydir. Yapabileceğin en kötü şey ise hiçbirşeydir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste