Pek çok şeyi öğreten okullarımızın on parmakla klavye kullanmayı öğretmemeler...

söz kimin

Bu sayfada Türk yazar, romancı, hikayeci Ömer Sevinçgül tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Ömer Sevinçgül şöyle demiştir: Pek çok şeyi öğreten okullarımızın on parmakla klavye kullanmayı öğretmemeler... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Ömer Sevinçgül

Pek çok şeyi öğreten okullarımızın on parmakla klavye kullanmayı öğretmemeleri büyük eksiklik.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Klasik bir şekilde söylemek gerekirse, birisi 'kalkınma' kelimesini söylediği an, silahıma uzanıyorum. En kötüsü ise 'kalkınma'; hırs, sömürü, soykırım ve insanların, hayvanların, biyolojik çeşitliliğin şirket-militarizm makinasının devasa tekerlekleri arasında ezilmesinde bir suç aleti olarak işlev görüyor. 'Kalkınma' kelimesi olsa olsa, milyonlarca insanın hayatta kalmak için debelendiği bu gerileme çağında zalim bir şaka olabilir.

Hayatını değiştirmeyi düşünmeyen, giderek daha az şeye razı olan, hiçbir şeye itiraz etmeyen biri? İşten eve, evden işe yani. Bir gün kendime niye yaşadım ki bunca yılı diye sormaktan korkuyorum.

Her renge boyan da renk verme.

Telefonunuzda 'annem' yada 'babam' adında bir numaranın bile kayıtlı olması yeter bazen.

Bu gitmek, bizi değil seni bitirecek. Haberin olsun...

Başarılı olmak için yaptıklarınızın bir hata olduğuna değil, varolmamızın bile zaten bir başarı olduğu düşüncesine inanmalısınız.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste