Bir kalem, bir defter. İşte yanından hiç ayırmaman gereken iki nesne! Kalem, ...

söz kimin

Bu sayfada Türk yazar, romancı, hikayeci Ömer Sevinçgül tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Ömer Sevinçgül şöyle demiştir: Bir kalem, bir defter. İşte yanından hiç ayırmaman gereken iki nesne! Kalem, ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Ömer Sevinçgül

Bir kalem, bir defter. İşte yanından hiç ayırmaman gereken iki nesne! Kalem, parmaklarından biri olmalı, defter de ikinci hafızan.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Makber Şiiri Eyvah! Ne yer, ne yâr kaldı, Gönlüm dolu ah-u zâr kaldı. Şimdi buradaydı, gitti elden, Gitti ebede gelip ezelden. Ben gittim, o haksar kaldı, Bir köşede tarumar kaldı, Baki o enis-i dilden, eyvah, Beyrut'ta bir mezar kaldı. Bildir bana nerde, nerde Yarab, Kim attı beni bu derde Yarab? Nerde arayayım o dil rübayı, Kimden sorayım bi-nevayı? Derler ki unut o aşnayı, Gitti tutarak reh-i bekayı, Sığsın mı hayale bu hakikat? Görsün mü gözüm bu macerayı? Sür'atle nasıl da değişti halim, Almaz bunu havsalam, hayalim. Çık Fatıma! Lahdden kıyam et, Yadımdaki haline devam et. Ketmetme bu razı, söyle bir söz, Ben isterim, ah, öyle bir söz. Güller gibi meyl-i ibtisam et, Dağ-ı dile çare bul, meram et. Bir tatlı bakışla, bir gülüşle, Eyyamı hayatımı temam et, Makber mi nedir şu gördüğüm yer? Ya böyle reva mı ey cay-ı dilber?

İşbirliği yapacağınız insanları, birlikte çalışacağınız kişileri ve ortaklarınızı seçerken dikkatli olun. Arkadaşlıklarınızı ve dostluklarınızı iyi kurun.

Benim için bir korku filmi izlemenin en mükemmel zamanlarından biri dışarısı soğuk ve yağmur yağdığı zamandır ve yapılacak çok fazla açık hava etkinliği yoktur. Bu tür ruh halimi ayarlar.

Karanlık başladı. Artık şafak olmayacak.

Cehalet, bizi boğuyor artık. Eskiden zalimin zulmü vardı, şimdi cahilin zulmü!

Haine cesaret veren merhamet, zulme yakındır.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste