Başladığım kitabı, kötü de olsa bitirmek huyundan fethi naci'nin bir sözü say...

söz kimin

Bu sayfada Türk; İngiliz edebiyatı profesörü, yazar, filolog ve çevirmen. Mina Urgan tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Mina Urgan şöyle demiştir: Başladığım kitabı, kötü de olsa bitirmek huyundan fethi naci'nin bir sözü say... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Mina Urgan

Başladığım kitabı, kötü de olsa bitirmek huyundan fethi naci'nin bir sözü sayesinde kurtuldum: karpuzu kestin. Baktın ki kabak. Gene de zorla yiyecek misin o karpuzu? Demiş fethi naci.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Dertli olmanın sırrı, dertli olup olmadığımızı düşünecek kadar boş vakte sahip olmamızdır.

Doğruyu yabana atmayın, iyi kullanıldığında çok etkili bir silahtır.

Az içtenlik tehlikeli bir şeydir. Fakat çok içtenlik de felaket getirir.

Kalbi yorgun olanın dili keskin olurmuş. Ya kalbi yorgunun yanında olmayacaksın ya da yanında olduğunun kalbini yormayacaksın.

Niçin beni kabahatlı zannettiler? Kendilerine vaat etmediğim, sadece kafalarında yaşattıkları şeyi vermedim diye mi? Bu haksızlık değil mi?

Kadın sadece kendi tatmini için şık giyinir. Hiçbir erkek ona bu yüzden daha fazla hayranlık duymaz, hiçbir kadın onu bu yüzden daha fazla sevmez.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste