Ateşin, borcun, hastalığın ve düşmanın küçüğü yoktur....

söz kimin

Bu sayfada Fabl yazarı Beydeba tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Beydeba şöyle demiştir: Ateşin, borcun, hastalığın ve düşmanın küçüğü yoktur.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Beydeba

Ateşin, borcun, hastalığın ve düşmanın küçüğü yoktur.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Öfkenin sonuçları nedenlerinden çok daha üzücüdür.

Pop müzik, çocukların cep harçlığını çalma işidir.

Sende bulunan beş duyu ışığını, gönül nuruyla aydınlat. Duyuları beş vakit namaz gibi bil. Gönlünse yedi âyetten ibâret olan Fatiha Sûresine benzer. Her sabah göklerden bir ses gelir, gönlünden dünya sevgisini atabilirsen o sesi duyar, hakikat yolunun izi

Hayatta yardımlaşma kural, mücadele istisnadır. Hayvanlar âlemindeki mücadele dahi netice itibariyle hayata yardım içindir.

Ayartilmamış bayan, bekâretiyle övünemez.

İnanç yasası, bizim okuduğumuzdan, işittiğimizden ya da öğrendiğimizden daha çok şey bildiğimizi kabul temeline dayanır. Daha çok şey biliriz, çünkü biz daha öteye bir şeyiz; evrensel bilgelik ile direkt bir bağlantıya sahibiz; yapmamız gereken şey, sadece, bakmak, dinlemek ve itimat etmektir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste