Seni seviyorum ve yalnız seni görüyorum. Seninle ilgiliyim başka her şeyi unu...

söz kimin

Bu sayfada Roman, oyun ve öykü yazarı Oğuz Atay tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Oğuz Atay şöyle demiştir: Seni seviyorum ve yalnız seni görüyorum. Seninle ilgiliyim başka her şeyi unu... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Oğuz Atay

Seni seviyorum ve yalnız seni görüyorum. Seninle ilgiliyim başka her şeyi unutuyorum. Sözün gelişi değil bu ; ben sözümün eriyim başka anlamları olsaydı sözlerimin başka anlamlara uygun kelimeler bulurdum.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Özellikle umut, konuştukça büyür, aşar sizi, kentinizi de, ülkenizi de aşar: yeryüzüne bir elektrik akımı gibi geçer umut.

Mahmut Tuncer - Ağa Bugün - Sözleri Aga bugün, aga bugün, aga bugün Çig düstü daga bugün, yar yar Gözleri bulutlanmis aga bugün Korkaram yaga bugün, yar yar Yar mi kaldi, çekmedigim dert mi kaldi Bülbül oldum su alemde, konmadigim dal mi kaldi Çekecek bende hal mi kaldi, yar yar Bagdayam dagda degil bagdayam, yar yar Felek beni çapraz baglamis gene bugün Vallah çözülmez bir bagdayam, yar yar Yar mi kaldi, çekmedigim dert mi kaldi Vallah bülbül oldum su alemde, konmadigim dal mi kaldi, yar Çekmedigim bende hal mi kaldi, ah ah ah

Sadaka verenin rızkı artar ve duası kabul olur!

Uzun vadeli düşünüldüğünde kişisel bütünlük içerisinde olan insan kazanır.

Türkeş Türk çocuğu, ecevit halk çocuğu, erbakan müslüman çocuğu da biz o. Çocuğu muyuz?

Opera, Gotik mimarının yanında batılı insanın en tuhaf icatlarından biridir. Herhangi bir mantıksal süreçle önceden görülemezdi.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste