Söz vermek öyle bir hastalıktır ki, şifası vefasıdır....

söz kimin

Bu sayfada Mutasavvıf, sosyolog ve âlim İbrahim Hakkı tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. İbrahim Hakkı şöyle demiştir: Söz vermek öyle bir hastalıktır ki, şifası vefasıdır.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

İbrahim Hakkı

Söz vermek öyle bir hastalıktır ki, şifası vefasıdır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Her gece yatmadan okuduğum bir kitap olmanı isterdim. Kırardım, ışıkları söndürmeden, yarım kalan sayfanın ucunu ki sen buna: 'Tenim kırışıyor, yaşlanıyorum.' derdin.

Her darbede öldüren aşkın kurbanıyız biz.

Akıllılar, zayıf taraflarını bildiklerinden, yanılmazlık iddiasında bulunmazlar; en çok bilen, ne kadar az bildiğini herkesten çok daha iyi bilir.

Kur'an-ı kerîm'i müslüman nesillere öğretmek, kur'an'ın korunması konusunda onlara mes'uliyetlerini hissettirmek, ona dil uzatanlara karşı müdafaa görevini yerine getirmek, her müslümanın vazifesidir.

Üzülüyorum dostum. Seviyorum diyorlar ama gidiyorlar.

Yüreğim, alabildiğine yorgunsun. Duyuyorum ağır ve sessiz vurduğunu ... Ben okudum, biliyor musun, Ruhların ölümsüz olduğunu.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste