Bir acılar Dünyası'nın ve dertlerin, bir Zeka'yı eğitmek ve ruha dönüştürmek ...

söz kimin

Bu sayfada İngiliz şair John Keats tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. John Keats şöyle demiştir: Bir acılar Dünyası'nın ve dertlerin, bir Zeka'yı eğitmek ve ruha dönüştürmek ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

John Keats

Bir acılar Dünyası'nın ve dertlerin, bir Zeka'yı eğitmek ve ruha dönüştürmek için ne kadar gerekli olduğunu görmüyor musun?

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Daha önce bu türden hiçbir yıldızın parlamadığına kendimi ikna ettiğimde, o şeyin inanılmazlığından öylesine şaşkınlığa sürüklendim ki kendi gözlerimin inancından şüphe etmeye başladım.

İşin özü şu ki, bazı insanlar canlıları yaralamaktan ya da öldürmekten hoşlanırlar. Ve yapmayanların çoğu, yapanlara kayıtsız kalıyor.

Aldanma çocuksu mahsun yüzüne, mutlaka terkedip gidecek bir gün, kanma sever gibi göründüğüne, seni sevmiyorum diyecek bir gün.

Aşk savaş gibidir... Başlaması kolay, bitirmesi zor ve unutması imkansız.

Hangi ayna kendimizi gösterecektir bize? Sürekli bir yürüyüş içinde gibiyiz, bir lunaparkın eciş bücüş görüntü veren aynaları arasında.

Her insan, özünde bulunan şeyi, yalnız kısmen hayatında gerçekleştirebilir. Ama yanlış eğitim, kötü tahsil, yabancı kişilikleri taklit vs. ile bunu bütünüyle başaramaz.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste