Çok kelime değil, Çok duygu insanları birbirine bağlar....

söz kimin

Bu sayfada Yazar Mehmet Deveci tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Mehmet Deveci şöyle demiştir: Çok kelime değil, Çok duygu insanları birbirine bağlar.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Mehmet Deveci

Çok kelime değil, Çok duygu insanları birbirine bağlar.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Bir şairin dediği gibi: başka anlamlar arama gerek yok! Katlandığım kadar seviyorum seni gerçek bu evet bu.

Buğu Banyosu Kırgızistan?da batık bir vadide Men seni bela sandım. Kalbimden uzakta çok uzakta bir kurt öldü. Şarap kızılı bir lale sızıpdur şimdi orada farkında mısın? Geceyarısı batkıları ve al kanlar içinde ekşimden öle budum. Yıllar ve yıllar var ki Bizansiyya?nın tungasında erguvani balıkçıl gibi yaşadım. Çünkü heeç, heç görmedim dosttan vefa. Gözyaşım duştu. Gözelsiz, vefasız, hakikisiz Ben bu yerde yaşamadım. Sonunda bir gün könlüme bir buğu banyosu yaptım. Bulanık bir yağmur yağdı. Batkın eşklerden kendimi kurtarıp başka bir tür Aşk?lara aldım. Ben bu Aşk?a düşeli kimse yüzüm bakmaz. Sevmiş bulundum güzelim gayri ne çare. Ela gözlerim teninizin en derenlerine getti. Batıl bir evlenme yaşadım. Sevsem de öldürüyorlardı Sevmesem de. Düşerler onlar da yıkılıp düşer bir gün. Heeç ağlamadım. Mavi kuzgun buğday başaklarını sıyırdı. Gözyaşım duştu. Ben bu yerde heç yaşamadım?

Dahası, bilimin kendisinin haysiyeti, o kadar zarif ve övülmekte olan bir sorunun çözümü için her olası yolun araştırılmasını şart koşuyor gibi görünüyor.

Cehalet bizi boğuyor artık. Eskiden zalimin zulmü vardı, şimdi cahilin zulmü!

Doğan hızlan yazarsa ben de nicole kidman'im.

Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakilerin anlayabileceği kadardır.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste