Aşk utanma ve çekinmenin olduğu yerde vardır....

söz kimin

Bu sayfada Fransız deneme yazarı Michel de Montaigne tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Michel de Montaigne şöyle demiştir: Aşk utanma ve çekinmenin olduğu yerde vardır.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Michel de Montaigne

Aşk utanma ve çekinmenin olduğu yerde vardır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Son dört gün içinde Tantal, Krom, Manganez, Demir, Nikel, Kobalt ve Bakır tarafından verilen (sonuçları) aldım. Bu, tüm atomların iç kısımlarının birbirine çok benzediğini ve bu sonuçlardan içeride bulunanların nelerden oluştuğunu bulmak mümkün olacak.

Fenalığa bir defa boyun eğdiniz mi ona karşı duracak kuvvet gittikçe zayıflar. Bir defa boyun eğ, erdemin bir parçası gitti demektir.

Bir semtin sokak hayvanları sizden kaçmıyorsa orada yaşayın; çünkü komşularınız güzel insanlardır.

Askerler bir Kızılderili bir haksızlığa uğradığında hükümete hiçbir zaman açıklama yapmadı, ancak Kızılderililerin kötülüklerini bildirdiler.

Ben çok severken gidersen, kendimden geçerim. Ama çok sevdiğine inandırıp da gidersen, inan o zaman senden bile vazgeçerim.

Yaşam planınız sizin elinizde değilse, varlığınızı raslantıya bırakmışsınız demektir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste