Ölüm, Allah'ın emri tamam da; ihmal, aptallık, suistimal, beceriksizlik de em...

söz kimin

Bu sayfada Kɑɾikɑtüɾist ve yɑzɑɾ Metin Üstündağ tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Metin Üstündağ şöyle demiştir: Ölüm, Allah'ın emri tamam da; ihmal, aptallık, suistimal, beceriksizlik de em... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Metin Üstündağ

Ölüm, Allah'ın emri tamam da; ihmal, aptallık, suistimal, beceriksizlik de emir komuta zinciri mi?

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Allah, ilaç olmak üzere bitki köklerini hastalıklara bir şifa sebebi olsun diye yaratmıştır

Sevgili halkım, sizler devlet tarafından soyuluyorsunuz. Bu şekilde ifade etmek kaba olabilir, fakat en azından yeterince açıktır.

Bir insanı anlamak için onu sevmek gerekir. Peki ama sevmek için ne gerekir? İşte tam bu noktada nedensizliğin arsız kuşları üzerinize pisler. Ciddiyim, bir de bakmışsınız, seviyorsunuz. Biri çıkar karşınıza, balkon yıkamanın çok güzel bir şey olduğunu söyler, seversiniz.

Bu kitap, içinde bütün bilgi ve yeteneklerimi saklamış olduğum bir sandığa benzer, o benim her şeyimdir.

Durum Pazar günü geçmek bilmiyor Birden bir kavak fışkırıyor pencereden Hızla kapıyı örtüyor bir sokak Bir kız saatine bakıyor alanda Gençliğim, güneşim, rüzgârım benim! Bu çıraklık sabah akşam sürüyor. Pazar günü geçmek bilmiyor Toprağın alnında eriyor güneş Aramızda sessizliğin amansız yasası Aklımda denizle donatılmış kentim Alışıyor sevgilim yaprak dökümüne. Pazar günü geçmek bilmiyor Nerede o ölüme yürümek öyküsü Ölüme yürümek, bir tarla açarmış gibi, Yürümek, genç ve mutlu, yürümek, sessizce. Pazar günü geçmek bilmiyor Gecenin güne değdiği yerde Saatler geçiyor parmaklarımın arasından Paslanmış demir renkli saatler Taze kan kokusu yoğunlaşıyor aklımda Bir pazar, yanmış küllenmiş bir gövde, Bütün pazarlar gibi geçiyor Bütün aylar, bütün yıllar gibi geçiyor. Kentim biraz uzakta, donatılmış bir gemi...

O iyi insanlar, o güzel atlara bindiler ve cekip gittiler.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste