Ve. İnsan! Yitirdiklerinin peşinden koşarken, kazandıklarını'da kaybetmeye ma...

söz kimin

Bu sayfada Yazar Mesud Topal tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Mesud Topal şöyle demiştir: Ve. İnsan! Yitirdiklerinin peşinden koşarken, kazandıklarını'da kaybetmeye ma... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Mesud Topal

Ve. İnsan! Yitirdiklerinin peşinden koşarken, kazandıklarını'da kaybetmeye mahkum eder kendini!

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Dünyanın en önemli şeyi, insanın kendi kendisi olmayı bilmesidir. İnsanı soylu kılan, makam, kanın ayrıcalığı, yeteneği değil, kişiliğini korumayı ve kendine özgü biçimde yaşamayı başarma ölçüsüdür.

Dışarıya karşı, durmaksızın gülümseyen yüzümü gösterirken, iç dünyam ölüydü. İşte bu, bin derdi tek bir saç teliyle taşımak gibi, yağa ter karıştırmak gibi bir çabaydı.

Kaybettim diye hayıflandığın şeyler sahiden senin olsaydı, onları asla kaybetmezdin.

Odanızda oturarak, efendiyi geliştiremezsiniz. Bir kişi manastırda güçlü olabilir, ama hayatta zayıf; biz hayatın içindeki gücü istiyoruz.

Hakiki büyük adamlar güzel ağaçlara benzer. Dallarında yuvalar kurulur, gölgesinde yorgunlar dinlenir, çiçeklerine sürünenler güzel koku alırlar, meyvesiyle açlar doyar ve yaprakları arasından dökülen güneş damlaları toprağa hayat verir. Hiç kimseye ve hiçbir şeye zararı dokunmaz.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste