Hümanist, şiddet içermeyen ütopya; o sözde 'aydın' ve 'ilerici' insanlar, eşi...

söz kimin

Bu sayfada Yazar, filozof, hayvan hakları savunucusu Steve Best tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Steve Best şöyle demiştir: Hümanist, şiddet içermeyen ütopya; o sözde 'aydın' ve 'ilerici' insanlar, eşi... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Steve Best

Hümanist, şiddet içermeyen ütopya; o sözde 'aydın' ve 'ilerici' insanlar, eşitlik ve hak kavramlarını bu gezegeni beraber paylaştığımız canlıları da kapsayacak şekilde genişletene dek ikiyüzlü bir yalan olarak kalacak.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Anadan doğma entelektüel bile olsa bir kadın, ya da erkek bir kere terk edilsin yeter. Bütün o fularlı zihniyet, yabancı edebiyat okuma takıntısı ya da ağız dolusu söylenen aşırı dozda sosyalist söylemlerin yerini 'bir kulunu çok sevdim, o beni hiç sevmiyor' alır.

Beyaz saray'ın nasıl bir yer olduğunu soran gence cevabı: beyaz.

Kişi zaman zaman kapasitesini aşan şeyleri denemek zorundadır.

Eldiven giyen kedi fare tutamaz.

Saatlerin fısıltısı müziğe dönüşür; bir ney gibi olursunuz kalpten çalıştığınız zaman. Ve nedir aşk ile çalışmak? Yar giyecekmiş gibi dokumaktır bir kumaşı, nakış işler gibi kalpten.

Kimseye büyüklük taslama

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste