Olumsuz duygular hiçbir zaman kontrol altına alınamaz. Olumsuz duygularını ko...

söz kimin

Bu sayfada Hekim, Yazar Maurice Nicoll tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Maurice Nicoll şöyle demiştir: Olumsuz duygular hiçbir zaman kontrol altına alınamaz. Olumsuz duygularını ko... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Maurice Nicoll

Olumsuz duygular hiçbir zaman kontrol altına alınamaz. Olumsuz duygularını kontrol edebildiklerini ve bunu istedikleri zaman yapabildiklerini düşünen insanlar sadece kendilerini kandırır. Olumsuz duygular özdeşleşmeye bağlıdır; belirli bir durumda özdeşle

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Secde için alnını yere koy da yeryüzünde gerçek saltanat ne imiş bir gör

Mutlu azınlığın doyması için yığınların açlıktan ölmesi gerekir.

Ekonomik eşitlik olmaksızın verilen politik eşitlik bir teranedir, bir sahtekarlıktır, bir yalandır; ve işçiler yalan istemiyorlar.

Karşımızdaki insan bizim yansımamızdır. Onda gördüğümüz iyi nitelikler bizde de olan ve daha gelişmesini istediklerimizdir. Hoşlanmadığımız tavırları da bizim üzerinde durmamız gereken yönlerimizdir. Kendi varlığımızda aynı gücü ya da güçsüzlüğü hissetmezsek karşıdaki kişinin iyi veya kötü niteliklerini yargılamamız olanaksızdır. Farkeden sadece öz disiplin ve öz ifadelendirme derecesidir.

Hayatım söndü bee...

Mesela ilerde çocukların "anne senin ilk aşkın kimdi" dediğinde eski resimleri çıkarmak yerine "babandı" diyebilmeli insan..

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste