Çalışma, özdeşleşmeyi kökenine kadar çalışmamız gerektiğini söylemektedir. İn...

söz kimin

Bu sayfada Hekim, Yazar Maurice Nicoll tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Maurice Nicoll şöyle demiştir: Çalışma, özdeşleşmeyi kökenine kadar çalışmamız gerektiğini söylemektedir. İn... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Maurice Nicoll

Çalışma, özdeşleşmeyi kökenine kadar çalışmamız gerektiğini söylemektedir. İnsan sadece kendisiyle özdeşleştiği zaman gücenir.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Bir insan kendi üzerinde çalışmaya başladıktan sonra kendinde hoşuna gitmeyen bir şey keşfettiğinde bunu değiştiremeyeceğini anlamalıdır. Çalışmak ve değişim sağlamak farklıdır. Bununla birlikte çalışma yapmak, gelecekte değişim sağlama ihtimaline yönelik atılmış ilk adımdır. Ve başlangıçta insan, tüm çalışmasının uzun bir süre sadece etüt etmekten oluşacağını idrak etmelidir.

Ben büyük olmak için yeterince basit ve basit olabilecek kadar büyük olan öğretmeni arıyorum.

Göğün inaneyetiyle askerlerimiz sağlam, atlar güçlü oldular. Yüençiler yendiler. Kılıçtan geçirip veya itaate alıp Leu-lan, usun, Huse ve diğer yirmi altı ülkede karar kıldılar. Bu ülkelerin ahalisi Hun ordusu arasına geçip bir aile oldular.

Biz sizin endüstriyel ve sosyal hatalarınızın sonucuyuz. Biz sizin yarattığınız toplumdan çıktık. Biz devrin başarılı başarısızlıklarıyız.

Dostlarına karşı belirli bir mesafeyi koru, düşmanların zaten mesafelidir.

Arkanı dönmeyi başarabildiğin rüzgarlara; yüzünü döndüğünde nefessiz kalacaksın!

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste