Nice insanlar var ki, birbirleriyle karşılaştıklarında: allah düşmanını helak...

söz kimin

Bu sayfada İmam Muhammed el-Bakır tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Muhammed el-Bakır şöyle demiştir: Nice insanlar var ki, birbirleriyle karşılaştıklarında: allah düşmanını helak... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Muhammed el-Bakır

Nice insanlar var ki, birbirleriyle karşılaştıklarında: allah düşmanını helak etsin derler; oysa ki onun allah'tan başka bir düşmanı yoktur.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Şu dökme ardımdan, ayrılık yeşermesin..!

Bir sınıfın tahakkümü, insanlığa karşı yapılmış bir suikasttır.

Bir insan narkoz almadan, kesilip biçilecek yerini uyuşturmadan kendini kendi eliyle ameliyat eder, bunu da ölmeden başarırsa, insanoğlu için yaşamın en güç yanını, adı yapayalnız olmak denen şeyi de başarır.

Özgürlüğün geldiği gün, o gün ölmek yasak!

Yaşayan eskiyi severiz ama bizi yaşatacak olan yenidir.

Çocukken, babam bana iyi bir Katolik olmak için, aklıma kızlarla ilgili edepsiz şeyler geldiğinde bunları kilisede itiraf etmem gerektiğini söylemişti. O gece koşa koşa günahımı itiraf etmeye gittim. Sonraki gece de, sonraki geceler de. Bir hafta sonra anladım ki, din bana göre değilmiş.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste