Sakin kafalar şaşırtılamaz veya korkutulamaz, kendi özel adımlarıyla mutlu ve...

söz kimin

Bu sayfada İskoç romancı, şair Robert Louis Stevenson tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Robert Louis Stevenson şöyle demiştir: Sakin kafalar şaşırtılamaz veya korkutulamaz, kendi özel adımlarıyla mutlu ve... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Robert Louis Stevenson

Sakin kafalar şaşırtılamaz veya korkutulamaz, kendi özel adımlarıyla mutlu veya mutsuz yollarına devam ederler; gök gürlerken çalışmayı sürdüren bir saat gibi.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Aşk ve meditasyon birer kanat ve birbirlerini dengeliyorlar. Ve sen bu ikisinin arasında gelişiyorsun, ikisi arasında bütünleşiyorsun.

Cevizin kabuğunu kırıp özüne inmeyen cevizin hepsini kabuk zanneder.

İlk sevgilim çikolata kokardı, son sevgilim ölüm. (aradakilerin kokusu yoktu) ben ölüm kokan son sevgilimi sevdim en çok.

Yol güzelşe, nereye vardığının ne önemi var!

Kadın ilişkinin başında hep sonu düşünür, sona yaklaşınca başlangıcı özler. Erkek ise sonu ister ve bitmesini bekler.

Milyonlarca gerçek kişinin aralarında pek çok çocuk olmak üzere açlıktan ölmesi karşısında insanların fazla rahatsız olmaması, ama Anna Karenina'nın ölümü karşısında ıstırap çekmesi ne anlama gelir? Asla var olmadığını bildiğimiz bir kişinin kederini derinden paylaşmamızın anlamı nedir?

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste