Çocukluğumda ne dava ettiysem, bugün de onu dava ediyorum....

söz kimin

Bu sayfada Türk tarihçi Kadir Mısıroğlu tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Kadir Mısıroğlu şöyle demiştir: Çocukluğumda ne dava ettiysem, bugün de onu dava ediyorum.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Kadir Mısıroğlu

Çocukluğumda ne dava ettiysem, bugün de onu dava ediyorum.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Eh, herkesin kendi masasında veya evinde kişisel bir bilgisayar olabileceği düşüncesi, o zamanlar hiç kimsenin aktivitesinin ana akışında değildi.

Dünyada dünyanın ne anlama geldiğinden haberdar olmaksızın yaşamak, bir kütüphanede kitaplara dokunmaksızın gezinmek gibidir.

Başörtüsüne Karşı çıkan Bir Müslümanla aynı Ülkede Yaşamaktan Utanç Duyarım!

Yaşamın her yerinde irili ufaklı döngüler vardır, birinin üstüne biner, bindiğin noktaya ama kısa ama uzun sürede geri dönersin; kötü yaşam döngü üstüne döngüdür, iyi yaşamsa en büyük döngüyü bularak ve üzerinde tek sefer dolanarak sağlanır.

Sev hayatını. İyilikleriyle sev. Güzellikleriyle sev. Yaşattıklarıyla sev. Sana öğrettikleriyle, seni zorladıklarıyla, senden götürdükleriyle sev. Hatta içindeki sıkıntılarla sev hayatı, vardır bunları yaşatanın bir bildiği, yaşattıklarının içinden sana anlatmak istediği. Her sıkıntı nasılsa bitecek, yerini sevinçler alacak. Gelecek sevinçlerin uğruna, hayatı seni bekleyen sevinçleriyle sev.

Rusya ile harp vukuunda, disiplinli bir şekilde yetiştirilen bu Kürt alayları bize çok büyük hizmetlerde bulunabilirler.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste