Yüreği hep yaşadığı anın içinde kayboluyordu, gerçeği söylerken yalan söylüyo...

söz kimin

Bu sayfada Avusturyalı romancı, oyun yazarı, gazeteci ve biyografi yazarı. Stefan Zweig tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Stefan Zweig şöyle demiştir: Yüreği hep yaşadığı anın içinde kayboluyordu, gerçeği söylerken yalan söylüyo... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Stefan Zweig

Yüreği hep yaşadığı anın içinde kayboluyordu, gerçeği söylerken yalan söylüyor, kandırmak isterken dürüst davranıyordu; tek bildiği, ne hissettiğiydi.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Tek bir dünya, tek bir hakikat, tek bir tanrı, tek bir kanun vardır.

Roller ve bu rollerle birlikte gelen davranış şekilleri hakkında ne yazık ki bir evlilik kılavuzu henüz yazılmadı. Her evli çift de kendine göre günbegün bu kitabı yazar ve yazdıkça edit eder ve yeniler.

Yaşamda karşılaştığımız her zorluk, bize büyük bir fırsat sunar.

İnsan sürüsünden nefret ediyorum ve uzak duruyorum.

Günümüzün geçerli inançlarını yarıp öteye fışkırmayan bir uygarlık, çok sınırlı bir ilerleme döneminden sonra kısırlaşmaya mahkumdur.

Tanrı dinozor fosillerini (ve evrim için var olan tüm genetik ve antropolojik delilleri) sizi kandırıp, onun var olmadığına inandırmak ve böylece sizi sonsuz cehennemle cezalandırmak için yarattı. ÇOK GEÇ OLMADAN TÖVBE EDİN.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste