Heves ettikleriniz, bedelini ödemeye razı olmadan sahip olmak istediğiniz ödü...

söz kimin

Bu sayfada Yazar, danışman, kişisel gelişim uzmanı Mümin Sekman tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Mümin Sekman şöyle demiştir: Heves ettikleriniz, bedelini ödemeye razı olmadan sahip olmak istediğiniz ödü... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Mümin Sekman

Heves ettikleriniz, bedelini ödemeye razı olmadan sahip olmak istediğiniz ödüllerdir. Tutkuyla istedikleriniz ise, uğruna büyük bedeller ödemeyi göze aldığınız isteklerinizdir. Bir hedefi elde etmek için harekete geçtiğinizde karşılaştığınız ilk zorlukta

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Dünya diye adlandırdığımız gezegen, genelde sıvı haldeki atmosferinde okyanuslar bulunan bir yörüngede oluştu.

Bazı sırlar vardır yalnız dostlara anlatılacak. Bazı sırlar vardır dostlara bile anlatılmayacak. Bazı sırlar vardır kendimize bile açıklanmayacak.

Daha büyük ve daha küçük bir şey daima vardır.

Allahü teâlâyi bilen necat (kurtuluş) bulur. Dininde titizlik gösteren, kötülüklerden kurtulur. Nefsini ıslah eden saadete kavuşur.

Ay'la güneş hâlâ aynı yerde, biri doğmak biri batmak üzere, aynı yerde ama yalnızca kendi âlemlerinde asılı kalmışlardı.

Eğer bir bireyi anlamak istiyorsam, ortalama insan hakkındaki tüm bilimsel bilgileri bir yana atıp, tüm teorileri gözardı ederek tümüyle yeni ve önyargısız bir tavır benimsemek zorundayım.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste