Geleceği tahmin etmenin en iyi yolu onu yaratmaktır....

söz kimin

Bu sayfada Avusturyalı yazar, konuşmacı, danışman, öğretim üyesi ve yönetim bilimci Peter Drucker tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Peter Drucker şöyle demiştir: Geleceği tahmin etmenin en iyi yolu onu yaratmaktır.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Peter Drucker

Geleceği tahmin etmenin en iyi yolu onu yaratmaktır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Örneğin bir balkonun kenarına yanaşmam ben. Dengemi yitirmekten ya da aşağı düşmekten korktuğum falan yok, aşağı atlamaktan korkuyorum.

Mutluluk gidilebilecek bir yer yada sahip olunabilecek, kazanılabilecek , yıpratılabilecek, tüketilebilecek bir şey değil. Mutluluk; her dakikayı sevgi, şükran ve zerafetle yaşadığın manevi, ruhsal bir tecrübedir.

Bütün hayatı başkalarının istediği gibi yaşadı adam. Son nefeste fark etti: ölümü, kendi bildiği gibi olacaktı; tıpkı doğumu gibi.

Ey oğul! Kimse hakkında atıp tutma.

Sizin işiniz, bürokratları takip etmek, onları değiştirmek değil. İşinize bakın

Bizler nefret etmeye, bela okumaya çok kolay ve çok çabuk alışıyoruz, nefretimizin ve okuduğumuz belaların en ufak bir haklılığı olup olmadığını zamanla sorgulamaz oluyoruz.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste