Fırsatlar, iyi odaklanmış zihinlerin değerlendirilebilmeleri içindir....

söz kimin

Bu sayfada Mikrobiyolog Louis Pasteur tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Louis Pasteur şöyle demiştir: Fırsatlar, iyi odaklanmış zihinlerin değerlendirilebilmeleri içindir.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Louis Pasteur

Fırsatlar, iyi odaklanmış zihinlerin değerlendirilebilmeleri içindir.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Sevgilim kaçıp gelsen diyorum. Babanlara görünmeden. Bohçana gülücükler doldur gel. İstemem çeyiz meyiz zaten.

Ulaşılamaz olmak demek, çevrendeki dünyayla temasında tutumlu olmak demektir... Beş bıldırcın birden yiyemezsin; bi tane yersin... Pek gerekli olmadıkça kendini rüzgarın gücüne açık bırakmazsın. İnsanları, özellikle sevdiğin kimseleri kullanıp onları kupkuru bırakana dek sıkıp sularını çıkarmazsın.

Diyorlar ki; küsme aşka daha kimler gelecek kimler geçecek. Bilmiyorlar ki en son giden her şeyimi götürdü. Bilmiyorlar ki; en son giden, daha sonra gelecekleri bile götürdü..

Venüs geçişlerini ayıran yüzyıl hakkında konuşurken heyecanla şöyle der: ... Senin dönüşün gelecek kuşaklar görecek; yıllar geçmeli uzak, ama uzun bir zaman sonra muhteşem görünüş yine bizim uzak torunlarımızın gözlerini selamlayacak.

Ne fizik bilimi ne de psikoloji insan bilincini 'açıklayamaz'. O zaman bana göre insan bilinci bilimin dışında yatıyor ve burada Tanrı ile insan arasındaki ilişkiyi araştırıyorum.

Dünyada Amerika kadar mutlu olabilecek başka bir yer yoktur. Konumu kavga içindeki tüm dünyanın uzağında bulunduğundan onlarla sadece ticaret yapmanın ötesinde bir işi yoktur.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste