Eğer Türkiye demokratikleşmezse, Ermenistan hiçbir zaman güvende olmaz. Türki...

söz kimin

Bu sayfada Gazeteci Hrant Dink tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Hrant Dink şöyle demiştir: Eğer Türkiye demokratikleşmezse, Ermenistan hiçbir zaman güvende olmaz. Türki... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Hrant Dink

Eğer Türkiye demokratikleşmezse, Ermenistan hiçbir zaman güvende olmaz. Türkiye'nin, boğulmanın eşiğinde olan bu genç devlet için bir şans olabileceğine inanıyorum. Bu ütopya gibi görülebilir ama Ermenistan yarın, Türkiye sayesinde, AB'ne ait bir komşuya sahip olma şansına kavuşacak.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Zorluklar varsa arada, İnsansın! Engellere harcanmayan güçler ne güne Dayat ki, yaşadığını anlayasın!

Sonsuzluktan bize ulaşan ruhani işinin 'aşk' öldüğünü fark eden, dinin, kendisine doğaüstü gerçekler hakkında eksiksiz bilgiler sunmasını istemekten vazgeçecektir.

Ne kötü; bazen tevazu, gururun perdesi olarak kullanılır.

Bana göre bir resim hoş, neşeli ve güzel olmalı, evet güzel! Hayatta, daha fazlasını yaratmadan olduğu gibi, çok fazla tatsız şey vardır.

sayfalar dolusu saçmalayın. aptal olun, duygusal olun. içinizden gelen sese kulak verin; dilbilgisi kurallarını da, teknik ve bilimsel alanda bilinen tüm kurallarla beraber ihlal edin; dökün; devirin; kendi keşfiniz olan, olmayan her türlü kelimeyi kullanın, şiirsel bir biçimde, düz yazı bir metinde ya da elinize geldiği gibi bir çırpıda yazılan anlamsız sözlerle öfkelenin, sevin, alay edin. ta ki yazmayı öğrenene kadar.

Dizginsiz dil bela getirir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste