Önce kendini yontmalı insan, kendinden başkasında eksiklik aramadan....

söz kimin

Bu sayfada Eğitim uzmanı Emine Supçin tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Emine Supçin şöyle demiştir: Önce kendini yontmalı insan, kendinden başkasında eksiklik aramadan.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Emine Supçin

Önce kendini yontmalı insan, kendinden başkasında eksiklik aramadan.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Büyük İmparatorluk, dört yüz yıldan uzun süre boyunca güçlü olanı bedeninden koparacak: Kölelerden gelen karanlığa verilen büyük güç geliyor.

Görev büyük şey yapmak değil gerekeni yapmaktır.

Umarım, ben hesap yaptığım tüm unvanlardan en gıpta edileni olan samimi adam karakterini koruyup tutmakta sarsılmazlık ve yeterince cömertlik elde edeceğim.

Kadın bir adamın sırnaşmasına karşı koymayla işe başlar ve kaçmasını engelleyerek işi bitirir.

Eğer birgün yolunuzu kaybederseniz bir çocuğun gözlerinin içine bakın. çünkü bir çocuğun bir yetişkine her zaman öğreteceği üç şey vardır; 1- nedensiz yere mutlu olmak. . 2-her zaman meşgul olabilecek bir uğraş bulmak. . 2-elde etmek istediği şey için var gü

Foreman yanlış teşhislerin listesini yapacaksan alfabetik sırayla git. Mantar (Athlete's foot)'a ne dersin hiçbir belirtiye uymuyor. (Sürekli yanlış teşhiste bulunan Foreman'a)

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste