Bir araya gelmek, bir başlangıçtır. Bir arada bulunmak, bir gelişmedir. Berab...

söz kimin

Bu sayfada Mühendis, sanayici Henry Ford tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Henry Ford şöyle demiştir: Bir araya gelmek, bir başlangıçtır. Bir arada bulunmak, bir gelişmedir. Berab... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Henry Ford

Bir araya gelmek, bir başlangıçtır. Bir arada bulunmak, bir gelişmedir. Beraber çalışabilmek ise başarıdır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Kalp ruha der ki: Ben severim, aşık olurum; ama acısını nedense hep sen çekersin. ruh da cevap verir: Sen yeterki sev!

Ruhumuzun en derin yaraları, ancak affetmekle iyileşir.

Bizim iyi ve kötü meleklerimiz vardır. İyi melekler bizim gönüllü yolumuzla, aktif doğamızla çalışır. ve kötüleri pasif doğamızla çalışır.

Ten beyaz saç kızıl güller kahkahasında bülbüller kirpiği kapkara tüller ben o afete vuruldum göz değil nakış mübarek bendeki aşk değil ibadet elleri sevdi nihayet ben ebedi saadetten kovuldum seyret perişan halimi bende akşam olmakda dostlar seyrelmiş beyhude lafla vakit dolmakta avare oldum serseri oldum terk-i diyarda zalim senin Allah'ın yokmu yarin gözü yüksekte benim bir kuru aşkım var düşmanlarım nispette be hey kara vicdanlı yar yağdı saçlarıma genç yaşımda lapa lapa kar zalim Senin Allah'ın yok...

Yalnız, hissediyorum ki artık bunun sonu yok. Saatlerce evde hiçbir şey yapmadan oturuyorum. Sonra tam çıkarken evde kalsaydım bir şeyler yapabilirdim gibi hissediyorum. Galiba hep acele ettim. Hep yapması gereken çok şey olduğunu hissedip, hiçbir şey yapmak istemeyen biriydim. İçimde adı boş ukdeler biriktirdim. Dolduracak birini bekledim, kendimden umudu kestikten sonra. Sonra beklemekten de vazgeçtim. Ben gittim ayağına! Ruhunun kapısına. Kapı duvar olmanın yarası eklenince, akan kan hız kazandı sadece. Bu kadar. Sonra tekrar dön dolaş yine aynı duvar.

Sizinle alay edip etmediğimi mi soruyorsunuz hanımefendi? Bir erkeğin hiçbir zaman sevdaya tutulmamış olabileceğine inanmıyor musunuz? İyi ama, ben hiç ama hiç kimseyi sevmedim.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste