Tek rakibim Ajdar....

söz kimin

Bu sayfada Gazeteci, yazar, oyuncu, sunucu, senarist ve yapımcıdır Gülse Birsel tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Gülse Birsel şöyle demiştir: Tek rakibim Ajdar.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Gülse Birsel

Tek rakibim Ajdar.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Bizim adamlığımızda kaybettikten sonra anlamak yok. Biz sahip olduklarımıza onları kaybetmeden kıymet veririz. Kaybetmeden kaybetmiş kadar çok severiz. Hakkını veririz yani. Zor olsa da doğrusunun bu olduğuna hiç şüphemiz yoktur bizim.

Mükemmellik, bütün canlı varlıkların ve insanın kaderidir. Aydınlanma fikri zihinde belirince, 'olasılık' bir kesinlik halini alır. Bir canlı varlık, kurtuluşun onun ulaşabileceği bir yerde olduğunu bir kez işitir ve anlarsa, asla unutmayacaktır; çünkü bu içeriden doğru gelen ilk mesajdır. O kök salacak, gelişecek ve zamanı geldiğinde en mübarek şeklini alacaktır.

Bir kadının kaderi; sevdiği adamın ihanetiyle, sevmediği adamın sadakati arasında çizilir.

İstiklal Marşı'nı yazdığı vakit şair kendisini bile aştı.

Reklamlar insanları gerek duymadıkları arabaların ve kıyafetlerin peşinden koşturuyor. Kaç kuşaktır insanlar nefret ettikleri işlerde çalışıyorlar; neden? Gerçekte ihtiyaç duymadıkları şeyleri alabilmek için.

Hafızam kadar unutkanlığım da başarımda büyük rol oynamıştır.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste