Paternalizme halkın inandırılmaması gerekir. Halka paternalist amaçlarla yapı...

söz kimin

Bu sayfada 22. ve 24. Amerika Birleşik Devletleri başkanı Grover Cleveland tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Grover Cleveland şöyle demiştir: Paternalizme halkın inandırılmaması gerekir. Halka paternalist amaçlarla yapı... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Grover Cleveland

Paternalizme halkın inandırılmaması gerekir. Halka paternalist amaçlarla yapılacak devlet fonksiyonları dışındaki devlet hizmetlerini desteklemeleri öğretilmelidir.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Hiçbir şeyim yok! Hiçbir şey değil! Eğer sana sahip değilsem.

Bir sözü, metni yazarının ismini belirterek yayımlarsan 'alıntı' yapmış olursun, belirtmez de kendi sözün gibi yayımlarsan 'çalıntı' yapmış, hırsızlık etmiş olursun.

Hikaye yazarken, dostluk ve romantizm üzerine kurgular yapmayı tercih ediyorum, çünkü bu tarzı çok seviyorum ve zevk alıyorum. Açıkçası, kendimi asla polisiye ya da fantastik hikayeler yazarken hayal etmedim, edemem de.

Anima ve animusun etkileri bilince taşınabilir olsa da, kendileri bilinci aşan, algının ve iradenin ulaşabileceğinin ötesinde olan unsurlardır.

Bugünün insanı dünyanın meydana getirdiği en budala canlı varlıktır. O büyük kentlerde otomobiliyle bir salyangoz gibi sürünür, bir elektrikli süpürge gibi çevresinin bütün zehirlerini İçine çeker ve sonra da bütün yaptıklarıyla övünür, durur.

Bir kadına böylesine bağlılıkla yaşanan güzellik devrimci için engelse, asıl devrimcilik korkup uzak durmak değil, gereğinde alnının akıyla geçebilmekti o sınavı. Böyle bir deneyimin eksikliğini aşma özverisi göstermiş biri, onu hiç tatmamışlarla bir tutulabilir miydi?

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste