ÖLÜM daima gözünüzün önünde olsun, o zaman asla adi endişelere düşmezsiniz ve...

söz kimin

Bu sayfada Filozof Epiktetos tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Epiktetos şöyle demiştir: ÖLÜM daima gözünüzün önünde olsun, o zaman asla adi endişelere düşmezsiniz ve... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Epiktetos

ÖLÜM daima gözünüzün önünde olsun, o zaman asla adi endişelere düşmezsiniz ve hiçbir şeyi fazla hırsla arzu etmezsiniz.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Bilimin şiirleri vardır ve doğanın başarılı bir şekilde araştırılabilmesi için hayal gücünün yetiştirilmesi, vazgeçilmez bir ön şarttır.

Ben inançlı ve dindar bir aileden geliyorum. Bizimkiler her ramazanda mutlaka oruç tutmuşlardır. Bu doğal bir şeydi, kendiliğinden yapılırdı, mühim bir mesele sayılmazdı. Günümüzde oruç tutmak yetmiyor, herkese oruç tuttuğunu göstermek ve tutmayanları da göz hapsine almak gerekiyor.

Çok kendime ait bir şey yaptığımı, bu yüzden çok samimi olduğunu düşünüyorum. Konserlerimde de kılığım kıyafetim o döneme ait olacak. Konsept devam ediyor olacak bu albüm süresince. Çok yakışıyor şarkılarla kılık kıyafet saç baş, bence bunun keyfini çıkarıp süslenip püslenip çıkmak lazım. Dünyada da 70'lere dönüş trendi var, ben de bunun Türkiye'deki öncüsü olmaktan da keyif duyuyorum.

Ilık bir su gibidir içimde yalnızlığım, Yalnızlığım, ruhumda uzak bir ses gibidir. Her sabah ufuklardan mavi şarkılar gelir, Ve her sabah ürperir içimde yalnızlığım Güneşim aydan sarı, yarınım dünden zorsa, Sarsın artık ömrümü tunç kandillerin isi Üşüyen ellerimden tutmalıydı birisi, Eğer benim gözlerim onları görmüyorsa. Bir camın arkasında açılıyor güllerim, Havuzum pırıl pırıl... yıkar bakışlarımı. İşler temiz ziyalar suya nakışlarımı; Ruhumun dünyasından eser tahayyüllerim Rüya rüzgarlarında bir yaprak yalnızlığım Düşüncem bir neydir ki ürperir perde perde Belki bu mısralarım esecek gönüllerde Fakat herkese uzak kalacak,yalnızlığım.

İnsanlar beni görüp çok güzel bir hayat yaşadığımı düşünüyorlar. Ama ben dünyanın en çok tehlike altında olan adamını, abd başkanını seven bir kadınım, ne büyük acılar içinde kıvrandığımı bilemezsiniz

Kimse kimseyi bağışlamıyor. Bütün yaptığımız unutmak!

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste