Doğayı, Tanrının her an, her saat, bizimle konuşmak için kullandığı, kapsama ...

söz kimin

Bu sayfada ABD'li bilim insanı, botanist, eğitmen, ve mucit George Washington Carver tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. George Washington Carver şöyle demiştir: Doğayı, Tanrının her an, her saat, bizimle konuşmak için kullandığı, kapsama ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

George Washington Carver

Doğayı, Tanrının her an, her saat, bizimle konuşmak için kullandığı, kapsama alanı uçsuz bucaksız bir yayın sistemi olarak düşünmeyi seviyorum, tabii biz kanalı doğru ayarlayabilirsek.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Mutluluk hedef değildir. tersine kudret duygusu hedeftir. İnsanın ve insanlığın içinde müthiş bir güç kendini deşarj etmek , yaratmak istemektedir. o, hiçbir zaman mutluluk hedefi olmayan patlamaların kesintisiz zinciridir.

Bir kadın ille de annemiz, kız kardeşimiz, karımız değil diye yerden yere vurmayalım onu.

Biz neyiz? Biz içselliğimizin meyvesiyiz. Bizi biz yapan içsel anlığımızdır, derinliğimizdir, zihnimizdir. İçimizde ne varsa biz oyuz. İçinden temiz olmayan işler geçeni ve temiz olmayan işleri yapanı acılar izleyecektir; tekerleklerin, arabayı çeken öküz

Dilini sözler için bir cadde eyleme de, sana laf taşıyıcı demesinler

Dünyanın bütün sefilleri birleşin! Sefaletin resmini çekeceğiz.

Bir çocuğun da dinlenme saati yoktur. Ancak 'düzenin koşulları'na uygun davranmaya başladığı zaman, dinlenmeyi de düşünür.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste