Eğer kanatların yokken uçabilirsen, sana inanmayabilirim. Eğer ayakların yokk...

söz kimin

Bu sayfada Yaşam koçu Tayfun Topaloğlu tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Tayfun Topaloğlu şöyle demiştir: Eğer kanatların yokken uçabilirsen, sana inanmayabilirim. Eğer ayakların yokk... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Tayfun Topaloğlu

Eğer kanatların yokken uçabilirsen, sana inanmayabilirim. Eğer ayakların yokken yürüyebilirsen, yine sana inanmayabilirim. Eğer dilinle tuttuğun kuş seni havaya kaldırırsa, ben buna inanmayabilirim. Ama eğer kendine inanırsan sevgili dostum, işte o zaman sana yürekten inanırım..!

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Yaşamayı babama borçluyum. İyi yaşamayı ise öğretmenime.

Çok sahiplenmeden seveceksin mesela. Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, hemde hep senin kalacakmış gibi.

İslam aleminde Türkler için bir model yoktur; çünkü biz modern bir dünyada muasır bir medeniyeti hem benimsemek, hem de onunla kavga ederek tarihimizi ve kimliğimizi korumak zorunda olan bir milletiz.

Ey oğul! Ölçü ve tartıda hile yapanları Kur'ân-ı Kerim Cehennemle tehdit etmektedir. Sattıkları şeyi eksik verenler fazla kazandıklarını sanarlar. Halbuki, bu onların zararınadır. Âhiretteki azabından başka, hilekârlıkları anlaşıldıkça müşteri bir daha ge

Gereksinimlerimiz psikolojik olduğu halde maddi şeylere, nesnelere yöneliyoruz. Kafamızı derleyip toplamamız gerekirken evimiz derli toplu görünsün diye raflar satın alıyoruz. Dost sıcaklığının yerini tutsun diye kaşmir hırkalar giyiyoruz.

Birinci Dünya Savaşı'nın ardından Türkiye'yi yeni bir yörüngeye oturtmak istediği gün Atatürk, karşısında tarih öncesi düzeylere düşmüş bir yoksullar ülkesi bulmuştur.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste