Bir ulusu yönetmek, dört çocuğu eğitmekten daha kolaydır....

söz kimin

Bu sayfada Britanyalı devlet adamı Winston Churchill tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Winston Churchill şöyle demiştir: Bir ulusu yönetmek, dört çocuğu eğitmekten daha kolaydır.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Winston Churchill

Bir ulusu yönetmek, dört çocuğu eğitmekten daha kolaydır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Ben ağır bir adam olamam. Ölürken de inşallah böyle olacağım. Ayakta ölürüm, yatakta ölmem. Ya yatayım, ya dikeyim. Yatay olduğum zamanlarda da problemler oluyor, dikey olduğumda da.

Ekonomi bir risktir, siyaset bir risktir. Aslında hayat bir risktir. Risk almazsanız başarıyı yakalayamazsınız. Bugün Türkiye, statik dış politikadan dinamik dış politikaya geçmiştir. Türkiye'nin dünya ile arasındaki perde kalkmıştır, ufku genişlemiştir.

Yanılgıdan bir kişi acı çekiyorsa, buna delilik denir. Yanılgıdan birçok insan acı çektiğinde ise buna din denir.

Gözlerimden bulutlar uçar gider. Gökyüzünden yıldızlar kayar gider. Kaybolduğumda kocaman boşluklarda. Sevmek yoldaş olur bana.

Bazı insanlar tanışmadığın bir insana aşık olamayacağını söylüyorlar. Çok kötü ben buna inanmıyorum. Oysa aşk dokunmak değil hissetmektir.

Bilindiği gibi, şeker molekülü laktik asitten geçerken tamamen kimyasal yollarla kolayca bölünebilir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste