Dünyanın uzayda ufacık bir nokta olduğunu gördükten sonra, milliyetçiliğin en...

söz kimin

Bu sayfada İngiliz mucit ve bilimkurgu yazarı Arthur Charles Clarke tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Arthur Charles Clarke şöyle demiştir: Dünyanın uzayda ufacık bir nokta olduğunu gördükten sonra, milliyetçiliğin en... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Arthur Charles Clarke

Dünyanın uzayda ufacık bir nokta olduğunu gördükten sonra, milliyetçiliğin en aşırı çeşitlerinin hâlâ nasıl ayakta durabildiğini anlayabilmek kolay değil.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Kendini gözlem çok zordur. Ne kadar çok denerseniz, o kadar net görürsünüz bunu. Eğer kendinizi beş dakikalığına gözlemleyebildiğinizi düşünüyorsanız, bu yanlıştır. Eğer yirmi dakika veya bir dakika bunu yapabildiğinizi düşünüyorsanız, bu da aynı derecede yanlıştır. Eğer basitçe, kendinizi gözlemleyemediğinizin farkına varıyorsanız, işte bu doğrudur. Amacınız bunu yapabilmek.

Susmak çok anlamlıdır. Özellikle sizi anlamayanlara karşı

Israel, Türkiye'de ısrael'de olduğundan daha güçlüdür.

şu günlerde pamuk prensesin gözleri yaşlı

Allahım! Önceden işlediğim, geride bıraktığım, gizliden işlediğim, alenen işlediğim, ölçüyü aştığım ve senin benden daha iyi bildiğin kusurlarımı bağışla. İleri götüren sensin, geride bırakan da sensin. Senden başka hiçbir hak mabut yoktur.

Ve bazıları; yokken bile vardır, fazlasıyla.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste