Başarılı insanlar sürekli uğraş içindedirler. Hata yaparlar ama vazgeçmezler....

söz kimin

Bu sayfada Otel Yöneticisi Conrad Hilton tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Conrad Hilton şöyle demiştir: Başarılı insanlar sürekli uğraş içindedirler. Hata yaparlar ama vazgeçmezler.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Conrad Hilton

Başarılı insanlar sürekli uğraş içindedirler. Hata yaparlar ama vazgeçmezler.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Ellerime uzanan dudakları tepeyim, allah diyen gel seni ayağından öpeyim!

Bir sonsuz dizinin toplamını o dizinin sonlu açılımı olarak tanımlayalım. Bu bağlamda, 1 − x + x2 − x3 + ... sonsuz dizisinin toplamı 1/1+x olacaktır çünkü x yerine hangi sayı konulursa konulsun dizi, kesrin açılımından meydana gelmektedir. Bunu temel olarak kabul edersek toplam teriminin yeni tanımı bir dizinin yakınsaması durumundaki olağan anlamla çakışmaktadır. Iraksak dizilerin toplamlarının olmayışı, bu sözcüğün yeni bir anlam yüklenmesinin sorun oluşturmayacağını gösteriyor. Ayrıca, bu tanımla birlikte ıraksak diziler bir araç olmayı sürdürecek ve tüm karşıt görüşlere direnebilecektir.

Elbette o kadar dikkatli çalışmadan ve ayrıntılı savlardan sonra görme sürecinin kesin bir bilimsel açıklamasına hâlâ ulaşamadığımızı ileri sürmek umut kırıcı olabilir. Ancak fizik, kimya ve molekül biyolojisi gibi pozitif bilimlerin ölçülerine göre, beynimizin bize çok olağan gelen bu canlı görsel farkındalığı nasıl yarattığını kabataslak bile bilmiyoruz henüz.

Aşk yüz üstü! Savaş dimdik! İnsan yasak, hayat saklı, rüyalar şarapnel parçası!

Yeni şeyler denemediğiniz sürece yeni şeyler öğrenemezsiniz.

Ümit, benim ruhumun vazgeçilmez ihtiyaçlarındandır.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste