Bu hayat bana, insanların çoğunun gülemediği için ağladığını, susamadığı için...

söz kimin

Bu sayfada Roman yazarı , deneme yazarı Chuck Palahniuk tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Chuck Palahniuk şöyle demiştir: Bu hayat bana, insanların çoğunun gülemediği için ağladığını, susamadığı için... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Chuck Palahniuk

Bu hayat bana, insanların çoğunun gülemediği için ağladığını, susamadığı için konuştuğunu ve laf olsun diye yaşadığını öğretti.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Ağlayacak kimsem yok.

Birini daha iyi tanımadan ve bu kişinin senin kim olduğunu bilmesinden önce kendini daha iyi bir kişiye dönüştür ve kim olduğunu bilerek kendine güven.

Adine çocuğum sen hayattan ve insanlardan çok fazla şey bekliyorsun. Kendi mutluluğunu engelliyorsun ama. Hayatta her şeyin bir bedeli var, en fazla da mutluluğun.

Belki de dünyanın yuvarlak olması, daima başladığın yere, yani kendine döneceğin anlamına geliyordu.

Bazı insanlar gelince, bazı insanlar gidince güzel. Kimse hayatınızdan gitmesin diye uğraşmayın. Çünkü nasıl gitmek isteyen bir bahane buluyorsa, yanınızda olmak isteyen de bunun bir yolunu mutlaka bulacaktır.

Veliliğin şartı gizlenmek, nebiliğin şartı açıklamaktır.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste