Bazen çok bildim zannedersin, en büyük hatayı o zaman edersin, Melanie Klein ...

söz kimin

Bu sayfada Şair Tahir Musa Ceylan tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Tahir Musa Ceylan şöyle demiştir: Bazen çok bildim zannedersin, en büyük hatayı o zaman edersin, Melanie Klein ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Tahir Musa Ceylan

Bazen çok bildim zannedersin, en büyük hatayı o zaman edersin, Melanie Klein çocuğunu analiz etmiş ve peşinden o çocuk intihar etmişti. Hayat bilgisizlik denizinde yüzenlere şımarmaya yetecek kadar yüzeysel bilgiyi ancak verir, kendisi oysa bütünüyle bili

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Beyler, ben gazetecilik yapmıyorum aslında. Ben cambazım cambaz. Cambazlık yapıyorum. Siz bilmezsiniz, benim hayatımın ancak yüzde 20'si gazetecilikle, yüzde 80'i cambazlıkla geçer. Benim karşımda patron var, kızları var, damadı var. Yediğim fırçanın haddi hesabı yok.

Kula kul olmak, şu ölümlü dünyada birisine gönül borcu duymak, acıların en ağırıydı.

Bütün kurallara uyarsanız, bütün eğlenceyi kaçırırsınız.

İnsanın bilebileceği tek şey olan kendisiyle yetinmelidir.

Sen kutsal bir bedenin içinde yaşayan ruhsun. İlk adım bedenini sevmektir ve bedenini sevdikten sonra ruhunu sevebileceksin ve son adım seni varlığına götürecektir.

Bana bak Hadi, biliyor musun elime şöyle biraz para geçse, kira, tencere derdi olmasa, bir de çocuklar okuyup kendilerini kurtarsalar, ilk işim bütün yazdıklarımı yeniden yazmak olacak.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste