Ey oğul! Bir cemaat içinde bulunduğunda onlar ayakta iken oturma. Oturdukları...

söz kimin

Bu sayfada Tıp alimi Lokman Hekim tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Lokman Hekim şöyle demiştir: Ey oğul! Bir cemaat içinde bulunduğunda onlar ayakta iken oturma. Oturdukları... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Lokman Hekim

Ey oğul! Bir cemaat içinde bulunduğunda onlar ayakta iken oturma. Oturdukları zaman sen de oturuver.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Kısacık bir ana sığan gülümseme bir hafızada ömür boyu yaşayabilir. hiç kimse gülümsemenin getireceği yararları reddedecek denli zengin değildir. Hiç kimse de gülümsediği için yoksul düşmez.

Bugün kaderimizin efendisi olduğumuza, bize verilen görevin gücümüzü aşmadığına ve onun ıstırap ve zahmetlerinin benim dayanıklılığımın ötesinde olmadığına eminim. Kendi nedenimize inandığımız ve kazanmak için yenilmez bir iradeye sahip olduğumuz sürece zafer bize uzak olmayacaktır.

Müzik, ruhu kelimelerden daha etkili binlerce şeyle doldurur.

Öyle sarhoş olsam ki Bir an seni unutsam Unutsam bugünleri Yarınları unutsam Öyle sarhoş olsam ki Bir daha ayılmasam Herşey bir rüya olsa Unutarak uyansam Seni gördüğüm günü Sevdiğimi unutsam

Eğer tüm dünya tembel olursa çok güzel bir dünyamız olurdu; savaşsız, atom bombaları olmayan, nükleer silahsız, suçsuz, hapissiz, yargıçsız, polissiz, başbakansız. İnsanlar o kadar tembel olurdu ki bu saçmalıklara ihtiyaç kalmazdı. Biraz düşünün: hiç tembel bir insan bu dünyada yanlış bir şey yaptı mı? Ve hala zavallı tembel insanlar ayıplanır.

Dışın nasıl görünüyorsa için de öyle olsun, yahut, daha da yalın söylenmesini istersen: kendinizi herkese olduğunuz yahut olabileceğinizden farklı olmamış olduğunuz gibi gösterecek olan durumunuzdan farklı değilmiş gibi göstermeyeceğiniz sanısına kapılmayın.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste