Kaybettim yolumu pusulam yok, kin kusulan yola çıktım ve pusu bol, osuran kıl...

söz kimin

Bu sayfada Türk rapçi Ceza tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Ceza şöyle demiştir: Kaybettim yolumu pusulam yok, kin kusulan yola çıktım ve pusu bol, osuran kıl... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Ceza

Kaybettim yolumu pusulam yok, kin kusulan yola çıktım ve pusu bol, osuran kılavuzun cemaati nasil olur, haklıysa kurt kusuru büyük ise kuzu!

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Ölüm, aşk gibi konuşulmaması gereken bir konuydu.

Senin için de herhangi bir mahzuru yoksa eğer, kalbinde biraz daha kalayım. Çok yer kaplamam ve hiç sesim çıkmaz, söz. Yeter ki kalp atışlarını bir an daha duyayım.

Doktor, her şeyden, kendinizden bile kuşku duymanın nasıl bir şey olduğunu bilemezsiniz. Hayır, bilemezsiniz; sizinki gibi kaşlarla bunu, bilemezsiniz.

Yine de o gün gördüğüm adamı, eskiden tanıdığım çocukla karşılaştırdığımda bir günün beklentilerini, diğer günün gerçeklerinden ayıran cehennem çukuruyla yüzleşmekten kurtulamıyordum.

Tanrılar yalnızca korku yüzünden icat edilmiş değildir: kudret duygusu düşsel hâle geldiği zaman, varlıklar yaratarak rahatlıyordu.

Ben bir Agnostikim çünkü düşünmekten korkmuyorum. Evrendeki beni ya da başka bir erkek ya da kadını cehenneme gönderecek herhangi bir tanrıdan korkmuyorum. Böyle bir varlık olsaydı, o bir tanrı olmazdı; o bir şeytan olurdu.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste