Yüzüne takıştırdığınız büyük gülümseme ve kazanmaya çalıştığınız paralarla, s...

söz kimin

Bu sayfada çizgi roman yazarı ve çizeri Bob Kane tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Bob Kane şöyle demiştir: Yüzüne takıştırdığınız büyük gülümseme ve kazanmaya çalıştığınız paralarla, s... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Bob Kane

Yüzüne takıştırdığınız büyük gülümseme ve kazanmaya çalıştığınız paralarla, siyasi görüşlerinizle, ahlaki değerlerinizle; makyaj yapıp, suç tanrısı olmaya çalışan bir adama göre çok daha az mı delisiniz? Ve hepsinden öte niye bu kadar ciddisiniz?

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Şüphe değil, kesinliktir insanı deli eden.

Benim asaletim benimle başlar. Çocuklarımın, benden alacakları asaletle satacakları çalım ise hiçbir zaman benimki kadar haşmetli olmayacaktır.

Matematiksel düşünceler, nesnelerin kendilerine değil, nesnelerin arasındaki ilişkilere odaklanır.

Dikkat çekici bir şey bulduğumda, keşfimi kağıda koymamın görevini düşündüm, böylece tüm ustaca insanlara onunla ilgili bilgi verdim.

Alışılmış zihinsel düzenler değiştiğinde devrim patlak verir.

Ben kinci biri değilim. Sadece canımı acıtan insanların, hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam etmelerini istemiyorum.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste