Ben özgürlük için uzun bir yol yürüdüm ama hiç pes etmedim. Büyük bir tepeye ...

söz kimin

Bu sayfada Devlet adamı, barış eylemcisi, sosyal eylemci, avukat Nelson Mandela tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Nelson Mandela şöyle demiştir: Ben özgürlük için uzun bir yol yürüdüm ama hiç pes etmedim. Büyük bir tepeye ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Nelson Mandela

Ben özgürlük için uzun bir yol yürüdüm ama hiç pes etmedim. Büyük bir tepeye tırmandıktan sonra fark ettim ki; daha tırmanacak çok tepe var.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Küçük şeylerden keyif alabilmek. Lüks şeyler yerine zarafet aramak. saygı istemek yerine değerli olmak. zengin olmak yerine muhtaç olmamak . sıkı çalışmak, sessizce düşünmek ve dürüst konuşmak. yıldızları, kuşları, kelebekleri ve bilgeleri, açık kalple dinle

Güneş Ülkeliler ölümden korkmazlar.

Kargalar, bir tek karganın göğü yok edebileceğini ileri sürer. Ona kuşku yok; ama göklerin kulağı duymaz böyle bir savı, çünkü gökler kargaların yokluğu demektir.

Bekleyenler kazansın istiyorum bütün dünya harplerini.

En yalnız olduğumuz anda arkadaşlığı buluruz.

Güzel adetler kullanıldığı ölçüde pekişir, sağlamlaşır. Şayet ihmal edilirse silinip gider. Gençler ve çocuklar bunu bilemez. Öyleyse bu onlara kabul ettirlip yaptırılır.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste