Umutla karşılaşmak için ümitsizliğin ötesine gitmek gerek. Gecenin en ucuna k...

söz kimin

Bu sayfada Türk psikiyatri hekimi (psikiyatr), yazar. Kemal Sayar tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Kemal Sayar şöyle demiştir: Umutla karşılaşmak için ümitsizliğin ötesine gitmek gerek. Gecenin en ucuna k... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Kemal Sayar

Umutla karşılaşmak için ümitsizliğin ötesine gitmek gerek. Gecenin en ucuna kadar giderseniz, orada yeni bir şafakla karşılaşırsınız.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

BEKLENTİ ve KORKU bir paranın iki yüzü gibidir. Başarılı olma beklentisi ne kadar çoksa, başarısız olma korkusu da o kadar çok olacaktır. Burada sorun olan beklenti ve korku değildir, bunların önündeki ÇOK'tur.

Umutsuzluk nedeniyle korkup kaçma. Umut umutsuzluğun ötesindedir. Aş, yürü, geç onu. Karanlık geçidin ötesinde, ışık bulacaksın.

İnsanlığı düzeltmek, herhalde benim vadedeceğim en sonuncu iş olurdu. Yeni putlar dikmiyorum ben; putları devirmek zanaatim asıl bu benim.

Kendisini başkalarının kurtarmasını bekleyen kişiler yalnızca kölelerdir.

Terbiyeli adam, terbiyesizle geçinmesini bilendir.

Kim bilebilir hiçbir şey bilmemenin ne demek olduğunu?

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste