İnsan muharebeyi kazanabilecek tek makinedir. Donatım önemlidir fakat asıl an...

söz kimin

Bu sayfada Türk emekli tümgeneral, yazar ve siyasetçi Osman Pamukoğlu tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Osman Pamukoğlu şöyle demiştir: İnsan muharebeyi kazanabilecek tek makinedir. Donatım önemlidir fakat asıl an... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Osman Pamukoğlu

İnsan muharebeyi kazanabilecek tek makinedir. Donatım önemlidir fakat asıl anahtar insandır. Süper silahlar ve düğmeye basılarak yapılan savaşlar hakkındaki düşünce ve konuşmalar beş para etmez bir yığın zırvadan ibarettir. İnsan, tek ve en üstün savaş aracıdır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Zamanla, zamandaki yolculuğu unutuyor insan, Geliyor anı yüklü bir kamyon, yola devriliyor, kurtulanlar ise bize kalıyor.

Gel! Bekliyorum, kalbimi kır yine, canımı yak! Daha da acit hatta. Seni başkasıyla düşünmekten daha fazla acıtmaz sonuçta.

Zirveler yaşamak için değil, erişmek içindir.

Gelecekte kim benden sonra kral olursa, kardeşleri, oğulları, hısımları, akrabaları ve askerleri birlik olsunlar! Geleceksin, düşman ülkesini, güçlü elinle yenik tutacaksın. Şöyle deme: 'Tamamen temizleyeceğim.' Fakat hiç bir şey temizleyemezsin. Daha çok sıkıntıya sokarsın. Kral ailesinden hiç kimseyi öldürme. Bu iyi değildir. Telipinu Fermanı

Kapitalizmin dış politikasının özü serbest ticarettir; yani ticarette konulan duvarların, korumacı gümrüklerin ve özel imtiyazların kaldırılmasıdır; dünya ticaretinin, birbirleriyle doğrudan ilişkide bulunan bütün ülkelerin vatandaşları arasında, serbest uluslararası değişim ve rekabete doğru yolların açılmasıdır.

Çalışmalarım olması gereken kaliteye erişmediği için tanrıyı ve insanlığı gücendirdim.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste