Yenildiğinizi düşünüyorsanız, yenilmişsinizdir....

söz kimin

Bu sayfada Golfçü Arnold Palmer tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Arnold Palmer şöyle demiştir: Yenildiğinizi düşünüyorsanız, yenilmişsinizdir.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Arnold Palmer

Yenildiğinizi düşünüyorsanız, yenilmişsinizdir.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Zamanı yıllarla tartanlar yanılırlar hiçbir şey tartılmaz başka bir şeyle hatta çoğu zaman kendiyle bile yaşanır, içini tohuma bırakır .. Geçer gider geçmez sandıkların bile..

Her şeyden önce doğru olmalı ve titizlikle yerine getirmek istediğimiz bir zorunluluktur.

Bir insana söz anlatmak için yakasını, paçasını tutmanız yersizdir. Sizi dinlemek istemiyorsa, dilinizi tutun daha iyi olur.

Okült öğretileri çalışmak, zihni eğitir; ancak sıklıkla gizemcilikle zehirlenir ve neyin nasıl yapılacağı ile ilgili tam bir bilgiye sahip olmadan, pratik sonuçlar amaçlar. Geri döndürülemez zararlar verir. Uyum bozulmuştur.

Bize göre örneğin, otobüs nesnel bir gerçektir. Bilinemezci, bize diyor ki, bu kesin değil bu otobüsün bir düşünce mi yoksa bir gerçek mi olduğunu bilemeyiz. Yani düşüncemizin şeylerin yansıması olduğu gerçeğini savunmamızı yasaklıyor.

Yapısalcılık, akıl sürecinin dejenerasyonudur. Postmodernizm, akıl düşmanlığıdır.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste