Kadın mankenden çok erkek mankenler arkadaşım. Onların rakibi olmadığım için ...

söz kimin

Bu sayfada Manken Andrej Pejic tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Andrej Pejic şöyle demiştir: Kadın mankenden çok erkek mankenler arkadaşım. Onların rakibi olmadığım için ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Andrej Pejic

Kadın mankenden çok erkek mankenler arkadaşım. Onların rakibi olmadığım için kendilerini benim yanımda rahat hissediyorlar.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Özgürlüğümüz; mecburiyetlerden vazgeçmek için bir özgürlük değil, bizim olan sorumlulukları üzerimize almak için bir özgürlüktür.

Takımın aklı, takım bireylerinin aklından daha büyüktür.

Paradigmalar değişince kral bir anda soytarı haline gelir. Kitlelerin lideri bir anda şamar oğlanına dönüverir. Ya da tam tersi, kör ölür, badem gözlü olur. Şartlar değişmeye görsün kitleler liderlerini terketmekte bir an bile tereddüt etmezler.

Nasıl ışık retinaya düşünce bir dizi değişiklik sonunda mucize bir görüntü ortaya çıkarsa, duyu ruha girince de aynısı olur; diyelim açlık ve beraberinde görülen şiddet bir evrilmeden sonra insanlığa karşı intikamcı bir ruh yaratır.

Ufak şeylerden zevk alabilmek; Lüks yerine zarafet aramak; Saygı istemek yerine değerli olmak; Zengin olmak yerine kimseye muhtaç olmamak; Sıkı çalışmak, sessizce düşünmek ve dürüst konuşmak; Yıldızları, kuşları, bebekleri ve bilgeleri açık kalple dinlemek; İşte benim senfonim!

Umut sadece eziyetin süresini artırır.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste