Tanrı'nın varlığı öznel bir konu değildir. O vardır ya da yoktur. Bu bir kişi...

söz kimin

Bu sayfada İngiliz komedyen, aktör, film yapımcısı ve yayıncı Ricky Gervais tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Ricky Gervais şöyle demiştir: Tanrı'nın varlığı öznel bir konu değildir. O vardır ya da yoktur. Bu bir kişi... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Ricky Gervais

Tanrı'nın varlığı öznel bir konu değildir. O vardır ya da yoktur. Bu bir kişisel görüş meselesi değil. Elbette kendi fikriniz olabilir, ama kendi gerçeğiniz olamaz.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Uyku bazı insanlar için lükstür ve vergiye tabidir. Uyuyamıyorum, uyuyabilecek kadar zengin değilim. Unutamayanlar en çok uykusuz kalanlardır; çünkü uyurken özleyemez insan. Unutamıyorum. En çok bir şeyler içerken hatırlar insan, en çok üçüncü dubleden sonra gider o el o telefona; çünkü rakı zaman makinesidir. Hatırlıyorum. En çok yalnızken kendi kendine konuşur insan,yalnızken küfreder, yalnızken ağlar. Yalnızım.

Bazen bir kişinin görüş çemberi daraldıkça daralır ve yarıçapı sıfıra yaklaştıkça tek bir nokta üzerinde toplanmaya başlar. Artık bu nokta onun bakış açısıdır.

Kadınlar sıradan bir beğeninin altında her zaman daha fazlasının yattığını düşünmeye meyillidir.

İnsan asıl birisini sevdiğini anlayınca içinin de kainatı alacak kadar genişlediğini görüyor.

Acılar sabırsızdır, kolayca eskirler sanırdım, bir türlü almıyor aklım nasılda yanılmışım.

Bir adım yaklaştın sanki bana. Halbuki bir tebessümdü seninkisi, adım bile değil, o aşk ile göklerde buldum kendimi. Değmedi yere, ardından yıllardır koşan nasırlı ayaklarım.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste