Sabah abdest aldığında üşüyorsan ne mutlu sana bayım Çünkü melekler seni aldı...

söz kimin

Bu sayfada Sunucu, yazar, öğretmen Osman Nuri Ünsal tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Osman Nuri Ünsal şöyle demiştir: Sabah abdest aldığında üşüyorsan ne mutlu sana bayım Çünkü melekler seni aldı... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Osman Nuri Ünsal

Sabah abdest aldığında üşüyorsan ne mutlu sana bayım Çünkü melekler seni aldığında kulakların çınlamaz kemiklerin titrer.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Sayın kitap, bir kere daha, iflas bayrağını çekmiştir. Üniversite ve yüksek okullar, ilmi tecrübe ve araştırmaları çoktan rafa kaldırmış; siyasetin eteğine çoktan yapışmışlardır.

Erişilmez oluşun yıldırmıyor beni, Belki bilhassa bundan dolayı makbulsün.

Devrim için savaşmayana komünist denmez.

Hiçbir müslüman yoktur ki, allah'a dua etsin de, allah duasına şu 3 halden biri ile cevap vermesin: kişi dua ettiğinde, allah, onun karşılığını dünyada acilen (peşin) verir. Duanın karşılığını ahırete erteler. Yaptığı dua kadar, o küldan bir dert ve sıkın

Kişi, hayatı tüm problemleri ile kabul etmek zorundadır. Kişi, hayatın içinden korunma olmadan geçmek zorundadır; kişi kendi yolunu aramalı ve bulmalıdır. Hayat kendini bulmak için bir fırsat, bir meydan okumadır.

Maskaralık da hakkını vererek oynanmalı.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste